torsdag 22 december 2011

God Jul och Gott Nytt År!

Det är inte lätt att hålla vad man lovar ibland. Det här med bloggande tar ju lite tid och ibland blir det inte alltid så intressant att läsa utan mest uppdateringar över vad som hänt. Men det är ändå kul att ha att läsa när det har gått en tid för att se vad var det som man pysslade med under sin andra pappaledighet.

Julen är på intåg och lika så barnens inskolning på förskolan. Fullt pyssel för att få ihop ett vettigt arbetsschema för mig och Anna och förskoleschema för barnen. Men vi tror att vi har hittat en bra mix igår kväll och nu hoppas vi att vi kan få till det i praktiken med. Det är med lite olika känslor som vi nu inser att barnen ska in på förskola och vi ska arbeta båda två och då även få vardagen att gå ihop. Det kommer nog ta ett tag att få lite snurr på detta. Vi har inte jobbat båda två samtidigt på knappt 4 år nu... så med en ny familjekonstellation sedan vi jobbade samtidigt sist (2 underbara barn), nytt boende (bor bra mycket större nu än en lägenhet eller radhus som vi gjorde sist), nya rutiner (barnen  mm) så ser vi fram emot 2012 med som sagt blandade känslor men jag är övertygad om att det löser sig som allt annat....

Vill tacka nära och kära som ställt upp under 2011 med arbetshjälp till hus och trädgård och barnvakteri. Vi ser tyvärr dock ingen mindre belastning under 2012 för er ;-) Nya planer vad gäller hus och trädgård finns så det är bara att kavla upp armarna igen och göra en insats (mot viss belöning) för er som känner att ni vill ha något extra att göra under 2012!

God Jul och Gott Nytt År!

Fam Bladhjr
genom
Thomas


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar