onsdag 4 augusti 2010

3 juli - Utflykt med kompisgäng

Traditioner får inte brytas trots att det börjar bli mycket folk när vi träffas. Vi har under några år, eller snart ganska många år försökt att träffas ett gäng och hitta på någon trevlig aktivitet eller utflykt. Tidigare år har det bland annat varit Venutflykt, Båstad med minigolf och Kullabergutflykt mm. I år var vi några fler än tidigare då vi i gänget börjar yngla av oss men det hindrar inte att genomföra denna träff ändå.

I år blev det Ängelholm där vi åkte turistbåten Laxen... guidat tur genom Ängelholm till Skälderviken... snacka om att turista inom de närmsta milen från sin hemort... men det var helt ok och barnen tyckte så klart att det var kul med en båttur.

Åka båt! Alltid kul tycker jag./Elsie


Fam Herpin/Karjalainen tyckte det var helkul!


Efter båten kom vi så småningom till Hembygdsparken i Ängelholm (båten som skulle ta oss tillbaka var inställd så vi fick fixa tillbakafärden på annat sätt, men det gick det med, då vi hade turen att några i gänget hade på känn att de inte skulle orka med att ta båten tillbaka och hade då satt sin bil på slutdestinationen. Så det blev skytteltrafik för att komma till Hembygdsparken)


Väl i parken så är det ju inga problem att göra sig av med några timmar. Mycket lek, fika och titta på djuren gör att en eftermiddag går snabbt. Och barnen (fokus har flyttats från egna intressen till barnens intresse i detta gäng) hade så klart en trevlig efter middag.



Vissa kunde ta det lugnt, medan andra jagade lekande barn runt hela parken...//Thomas


Elsie och Léa gungar ikapp! Lajbans!


Tupparna är intressanta tyckte Léa och Elsie. Alexis försökte härma dem...




Ett nytt tjejgäng har bildats!! Kan bli hur kul som helst i framtiden!
Elsie, Léa och Vera



Efter park-besöket drog lasset vidare till Kim och Lars där vi gjorde det enkelt för oss och beställde pizza till kvällsmat och barnen fick åter igen leka av sig lite och stöka ner i värdparets hus och trädgård.


Tack för denna dag, alla som var med!

//Fam Bladhjr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar