fredag 16 juli 2010

Utflykt till Bakken!

Igår var det dax för en dagsutflykt med hela familjen. Det skulle bli tåg och båt för första gången för Elsie och Elof (i alla fall som Elsie minns...). Äventyret började med tåg från Åstorp och vidare över till Helsingör och sedan nytt tåg från Helsingör till Klampenborg där Bakken ligger. En uppspelt och väldig spänd Elsie tyckte det var väldigt skoj med TÅG och BÅT, vilket var det första hon tänkte på när hon vaknade denna morgon, som första hon sa var: "åka båt"... (fattar inte att inte att små barn har så bra minne)

Lite tåg... (med mormor bredvid)


Elof tyckte det var helt ok med med tåg...


och lite båt...

Väl framme, ca 1200 började det regna så vi passade på att äta "morgonmad" i buffé-form vilket var väldigt gott, allt från sill till fleskesteg fanns uppdukat. Men efter denna måltid var det en otålig Elsie som hade fått syn på en karusell med hästar på... som hon ville åka.


Det blev lite fler karuseller under dagen, uppträdande på scenen, fika, glass mm mm under dagen. Vädret var perfekt efter regnskuren som kom vid 1200 men resten av dagen var sol.


(Uppträde på scenen som beskådas tillsammans med mormor och morfar)

Dagen avslutades som den började med ca 2h färd hem igen med tåg och båt och än en gång lyckades Elsie inte sova sitt em-pass eller på vägen hem, men gissa om hon var trött när vi kom hem...

Barnen och föräldrar skötte sig väldigt bra hela dagen så nu är i alla fall jag sugen på fler liknande utflykter. (jag och Anna fick "bara" åka en berg och dalbana denna gång...)

//Thomas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar