tisdag 25 augusti 2015

Parkeringsservice Kastrup/Köpenhamn flygplats

 Varit på utlandssemestern i sommar och jag som bor Skåne kan ju välja att flyga från Köpenhamn vilket vi gjorde även denna gång. Parkeringen på Kastrup har alltid varit bra tycker jag när vi rest därifrån. De senaste två resorna har vi provat på en ny tjänst. "We park you fly" heter tjänsten där man får en bra service a la Amerika parkeringstjänster. Man bokar på förväg på kastrups hemsida. Kostar lite olika, första gången ifjol betalade vi 799DKK och i år 899DKK. 
Vad det innebär är att man lämnar in bilen inomhus på ett nära avstånd till terminal 2 och 3. Blir mött av en portier som tar hand om bilnycklarna och serntill att den blir parkerad på ett säkert ställe när man är borta på resan. Vi själva packar av väskor mm och lämnar bilen. Åker hiss upp (inga avstånd) och sedan är man i terminal 2. Enkelt, säkert, kvalitetshöjande när man reser med barn framförallt. 
När man kommer hemkär det bara att hämta ut nyckeln i ett bemannat bås och bilen är framkörd till en närliggande plars utanför hissarna ner till parkeringen. 

Enkelt som sagt och höjer reseupplevelsen lite när man får en bra och smidig start. Så tack för detta Kastrup. Bra tänkt! Kan rekommendera till er som ska resa nästa gång från Kastrup. 

Det som kan förbättras är självklart att min bil laddas upp under vistelsen. Det har den inte blivit någon gång... Måste jag skicka feedback på! 

Ovanstående tjänster eller liknande kanske är något för Ängelholms flygplats att ta efter? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar