lördag 4 juni 2016

Först resa med husbilen - utrustningspåfyllnad

Var gör man som ny husbilsägare?

Jo man åker till Gekås i Ullared och shoppar loss alla saker/utrustning som behövs. 

Vi åkte  en helg i maj och testade på husbilslivet för första gången. Bokade en natt på gekås egen camping så att vi kunde ägna oss två dagar att fixa allt som behövdes. Första butik bilen en lite butik utanför gekås som heter husbilsprylen har jag för mig som öppnade den dagen vi kom. Väldigt bra och vi köpte lämpas en del redan första dagen det som var nödvändigt för att klara första natten; typ elsladd och klossar att köra upp framdelen på et c.  Vi äterkom andra dagen till denna butik för att fylla på med det som vi inte hittade på gekås av rätt kvalitet; stolar och bord, kastruller mm sor anpassade för camping; lätt att packa och lättvikt producerat...





Vi hittade nog 80% av det vi tror vi behövde under den helgen på Gekås och Husbilsprylen. 
Första natten var ok, barnen sov gott och tyckte hela grejen med camping verka vara toppen, vilket är en fördel...
På vägen hem stannade vi till två gånger för fika och kvällsmat. Fikat gjorde vi på ett naturreservat alldeles utanför Ullared och kvällsmaten fixade vi i Båstad hamn som bjöd på perfekt väder och utsikt.

 
Efter en lång helg med mycket shopping och camping upplevelser så känner vi att det kommer bli bra! 

Nya äventyr väntar i sommar...

PS glömde att säga att vi lyckades få fram lite rabatt på Husbilsprylen då vi jämförde priser på nätet på Wecamp sakerna som vi köpte där. 20% på hela köpet kändes som en bra deal. Kanske tack vare att vi var deras första kunder någonsin:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar