fredag 18 september 2015

Mathem första leveransen kom igår...

Jag var inte hemma, men leveransen kom på utlovad tid ca 2045 igår som vi fick sms på dagen innan att den skulle komma.

Se tidigare även tidigare inlägg om beslutet som föll på Mathem.se

Frun tog emot en uppskrämd chaufför som hade ställt in vår address på GPS:en som hade lurat in honom på små skogsvägar som är avstängda för biltrafik, där det är kolsvart på kvällarna. Han trodde nog att vi bodde helt way off... men han kom fram till slut och länmnade över 6 kassar med varor.

Som sagt, skönt att stå i kö, stressa och konka själv.

Nästan hela leveransen blev rätt... fick grillkol istället för kattsand. Kontaktade kundtjänst direkt och sa till om detta misstag. Fick respons direkt på kvällen och en compensation på 140kr samt att VD skulle kontakta oss via mail framöver. Helt ok Kundservice tycker vi...


När vi dessutom la beställningen för någon dag sedan så hade vår rabattkod på 150kr gått ut, så jag startade supportchatten på beställningssidan och fick en ny kod som var värd 200kr! gött och helt klart en bra kundupplevelse och nöjd kund hittills.

I morse när vi skulle förbereda oss inför jobb så sa båda att vad skönt att handlingen är klar och vi slipper panikhandla ikväll inför helgen. Nu har vi mat, färdiga recept inför helgen och ingredienser klara i och med den beställning som vi gjorde.

Super nöjda hittills med hemsida, beställningsprocess och leverans. Nu ska recepten utvärderas med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar